Belirsizlik sona ermiş..!

Belirsizlik sona ermiş..! Belirsizlik sona ermiş..!
A- A+

İYİ Parti kontenjanından Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Ahmet Yılmaz’ın geçtiğimiz hafta istifa etmesi sonrası, kamuoyunun da beklediği gibi İYİ Partili Belediye Meclis Üyesi Hasan Hakan Alpaslan, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atandı.

İYİ Parti Merkez İlçe kongre sürecinde yaşanan gelişmeler nedeniyle İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’ın ısrarı sonucu istifa etmek zorunda kalan Ahmet Yılmaz’ın yerine atanan Alpaslan, göreve başlaması nedeniyle yaptığı konuşma ise Parti içinde yaşanan sürecin ne kadar sıkıntılı geçtiğini itiraf eder nitelikteydi.

Kendisini göreve getiren İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş’a teşekkür ederken, görevi devir aldığı Ahmet Yılmaz’dan tek kelime etmeyen Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan, isim vermese de “bazı aklı evveller” diyerek birilerine de mesaj vermeyiş ihmal etmedi.

Alpaslan konuşmasında; “Bazı aklı evvellerin yaratmaya çalıştığı kaos ortamını yok eden, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’ncü yılında Beni böyle kıymetli bir göreve layık gören, bu öneli senede Bolumuza Başkan Yardımcısı olarak hizmet imkanını veren başta Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’a, amasız, fakatsız, şartsız iki yıl önce olduğu gibi Beni destekleyen İl Başkanımız Sayın Ahmet Örnekbaş’a, Merkez İlçe Başkanımız Sayın Murat Güler’e, Parti Genel Merkezinde görev yapan sayın büyüklerime, İl-İlçe Yöneticisi bütün dostlarıma, Delegelerimize ve kıymetli Bolu Halkına şükranlarımı sunuyorum” diyerek, Ahmet Yılmaz hariç herkese teşekkür etti.

Bir yandan birileri tarafından kaos yaratılmaya çalışıldığını iddia eden Alpaslan, konuşmasının bir bölümünde “Belirsizlik sona ermiştir” cümleleriyle de aslında sürecin kaosa dönüştüğünü de tescillemiş oldu.

Savaş kazanmış bir komutan edası ve gururu ile Meclis kürsüsünden konuşmasını sürdüren Alpaslan; “Belirsizlik sona ermiştir. Buradan kimseye ekmek çıkmaz. Ben sadece işime bakarım”, “Daha yeni başlıyoruz. Ben kimsenin yerine gelmedim. Sabır hayattaki en büyük erdemdir ve iyiler daima kazanır” sözleriyle de bir yerlere mesaj göndermeyi de ihmal etmedi.

Öte yandan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; daha önce kendisine bağlı bulunan Hukuk İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İşletme ve İştirakler Müdürlüğü, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, Gelirler Müdürlüğü’nün yeni yardımcısı Alpaslan’a verildiğini ifade etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler